Hubert Duprat // Trichopterae


(Image credit)


(Image credit)


(Image credit)


(Image credit)

Oh god, this is the most amazing thing I have seen in a little while. These larvae uses things around them to build their cocoons, and Hubert Duprat gave them gold and pearls and other gorgeous materials, and the larvae spun their cocoons using the material he gave them. Isn’t that amazing. You can read more about it here.

related posts:

  1. Gitte says:

    Så herlig! Kokonger har alltid fascinert meg – måten larver transformeres og blir er en helt ny skapning med vinger. Jeg husker vi hadde sommerfugl-larver på barneskolen og førte logg over prosessen. Det var kjempestas den dagen kokongene sprakk og klasserommet ble fylt med flyvende Monarch-sommerfugler.

    Dette gjorde kokonger enda mer interessant. Så tilpasningsdyktige disse caddisfly-larvene er og for et vakkert resultat det ga! Ganske fantastisk.

    • Sushi Bird says:

      Wow, hvilken type skole gikk du på? Tenk å få lov til å ha sommerfugler i klasserommet! Det nærmeste jeg kommer en slik opplevelse var rumpetroll i barnehagen. Jeg synes disse larvene var helt nydelige. Jeg lurer på hvordan kokongene kan brukes etter at larvene har flyttet ut, om de kan bevares eller brukes som smykker på et eller annet vis.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52