Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-includes/post-template.php on line 284
 

Who is afraid of the big bad Photoshop?

Do you remember the time on the internet when it was cool to photoshop your pictures to hell and back? I found some really old pictures, and even though I wouldn’t torture my pictures the same way today as I did back then, I miss the time when a lot more was allowed. It was fun to make alternate universes where the sky was green and the earth was pink. In many ways I envy people who have just started out with a new hobby (like photography), there is so much more room to play and make good mistakes. After a couple of years I think most people start to limit themselves, and don’t even bother experimenting anymore. At least I know I am one of them. Some of the joy gets lost somewhere along the way. Anyway, these pictures are not necessarily good, but I remember I had a really fun time taking them and editing them.

related posts:

  1. Gitte says:

    Å, jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier her. Det er så befriende å starte med en ny hobby – når man er helt fersk og grønn kan man leke og utforske – man har ingenting å tape. Perioden der læringskurven er på sitt bratteste er så flott – man oppdager nye ting for hver gang og gjør merkbare fremskritt.

    Nå har jeg ikke drevet med fotografi eller lignende kreative hobbyer aktivt, men jeg har trent karate i over 10 år nå. Jeg merker godt at jeg begrenser meg – jeg har funnet noen få ting jeg foretrekker å gjøre under kamp og holder meg til det. Ulempen er at det blir veldig mye av det samme og et fryktelig kjedelig teknikkrepertoar. Det hadde vært morsomt å pushe grensene, være uredd for å feile og prøve teknikker som er uvanlige fra min side. Det er jo så mye å velge mellom, så hvorfor ikke?

    • Sushi Bird says:

      Du har så rett. Jeg tror det er sånn med de aller fleste ting, ikke bare hobbyer. Jeg merker allerede at jeg bruker de samme grammatikk-strukturene hver eneste gang når jeg snakker japansk, rett og slett fordi jeg er vant til å bruke dem. Jeg tror jeg bør bli flinkere på å utfordre meg selv litt mer og tørre å prøve noe nytt, selv om det man gjør sånn delvis fungerer. Trener du fremdeles karate, forresten?