Who is afraid of the big bad Photoshop?

Do you remember the time on the internet when it was cool to photoshop your pictures to hell and back? I found some really old pictures, and even though I wouldn’t torture my pictures the same way today as I did back then, I miss the time when a lot more was allowed. It was fun to make alternate universes where the sky was green and the earth was pink. In many ways I envy people who have just started out with a new hobby (like photography), there is so much more room to play and make good mistakes. After a couple of years I think most people start to limit themselves, and don’t even bother experimenting anymore. At least I know I am one of them. Some of the joy gets lost somewhere along the way. Anyway, these pictures are not necessarily good, but I remember I had a really fun time taking them and editing them.

related posts:

  1. Gitte says:

    Å, jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier her. Det er så befriende å starte med en ny hobby – når man er helt fersk og grønn kan man leke og utforske – man har ingenting å tape. Perioden der læringskurven er på sitt bratteste er så flott – man oppdager nye ting for hver gang og gjør merkbare fremskritt.

    Nå har jeg ikke drevet med fotografi eller lignende kreative hobbyer aktivt, men jeg har trent karate i over 10 år nå. Jeg merker godt at jeg begrenser meg – jeg har funnet noen få ting jeg foretrekker å gjøre under kamp og holder meg til det. Ulempen er at det blir veldig mye av det samme og et fryktelig kjedelig teknikkrepertoar. Det hadde vært morsomt å pushe grensene, være uredd for å feile og prøve teknikker som er uvanlige fra min side. Det er jo så mye å velge mellom, så hvorfor ikke?

    • Sushi Bird says:

      Du har så rett. Jeg tror det er sånn med de aller fleste ting, ikke bare hobbyer. Jeg merker allerede at jeg bruker de samme grammatikk-strukturene hver eneste gang når jeg snakker japansk, rett og slett fordi jeg er vant til å bruke dem. Jeg tror jeg bør bli flinkere på å utfordre meg selv litt mer og tørre å prøve noe nytt, selv om det man gjør sånn delvis fungerer. Trener du fremdeles karate, forresten?

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52