Two new dresses

Two new dresses that I got last weekend. (+ a couple of books with more book reviews coming right up in a separate post.) I love the whole sailor themed thing these days, I can not wait to wear the blue dress out. The top part of it is completely see-through, so that i good considering the hot summer here atm.

related posts:

 1. Marina says:

  wow, the blue one is great!

  • Sushi Bird says:

   Aw, thank you 😀 I really love how light it is, since I am practically melting here right now 😀

 2. Madeleine says:

  Akk, er de kjøpt brukt eller kan du kjøpe en blå til meg og? De var nydelige!

  • Sushi Bird says:

   De er kjøpt nye, så selvfølgelig jeg kan kjøpe en blå til deg! Dog… du vet dette med japanske størrelser? One-size-fits-some? Skjørtet tror jeg ikke er et problem, det passer mange størrelser, men overdelen derimot… Den passer akkurat meg over brystet. Let me know hvis du vil at jeg skal se etter en til deg 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52