Shimoda beach

Finally, I got around to posting these! They are from a beach in Shimoda. What I loved the most about this beach was the lack of kids, and the fact that it was actually spacious. I am so used to having people everywhere around me in Japan, getting this luxury of space for once was really nice.

related posts:

 1. Maria says:

  Ser ut som et nydelig sted 🙂

  • Sushi Bird says:

   Å, det var deilig! Også var det veldig uvant å ha så mye rom rundt seg, uten folk på alle kanter! Jeg er glad i travle byer, men det var fint å komme seg bort når det bare var for en dag.

 2. Gitte says:

  For en vakker og romslig strand! Heldig å kunne været et slikt sted nesten for seg selv! ^^

  • Sushi Bird says:

   Ja, det var utrolig fint, og nesten litt merkelig hvor få folk det var der! Dette var på en lørdag også, så jeg ville trodd at det var mange flere folk! Japan er omtrent like stort som Norge, men med 127 millioner mennesker istedenfor 4.5, så jeg tenker nesten alltid på at det er fullt av folk overalt, men har begynt å skjønne at om man drar ut av byene så kan man faktisk finne steder med plass til å puste!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52