Etsy hunt – Sushi special

I went on a little etsy hunt to find some cute items (yes, this is fun to do when you are broke), and I found these cute sushi-related items. I wanted to show them, in case somebody with free spending money might like them. Click on the picture to go to the etsy page for each item.

(I really like the quality of the rice grains in the above pair of earrings.)

(& this would definitely have made me happy if I were to look down at my hand! I love love love the details!)

(If my imaginary dog Pugsley was real, this would be his collar.)

(Look at the cute tobiko!)

(Simple but cute pendant.)

(Not quite sure about the quality of this pencil case, but the idea is really great.)

(And another pair of earrings. A little to flashy for me right now, but I still love the concept.)

related posts:

 1. Linda says:

  Herlig! Jeg elsker etsy!

  Bor du i Oslo nå? Du får rope/blogge ut om du finner noen sushiresturanter som er greie. Sikkert ikke til å måle seg med the real stuff, men likevel. 🙂

  • Sushi Bird says:

   Hei! Jeg er for tiden i Bergen, men når det gjelder sushi i Oslo, vet jeg bare om to steder jeg synes var skikkelig bra, men de var også relativt dyre steder som du sikkert allerede vet om – men altså; http://www.alexsushi.no/ og http://www.nodee.no/ . (Alex for kvalitet på fisken og risen, og Nodee har bra fusion, bl.a. en rull med foie gras!) Jeg har enda ikke funnet noen skikkelig billig-sushi-steder som var helt fantastisk, men det er mye som ligger midt på treet og er helt ok 🙂 La meg vite om du finner noe som er fantastisk i forhold til pengene!

 2. Egwene says:

  Haha ååå så søte ting! Jeg gjør det samme som deg når jeg er blakk -surfer etsy. Føler nesten at det er tryggest uansett… har alt for mange ganger endt opp med pakker i posten som jeg ikke engang kunne huske å ha kjøpt… :p

  • Sushi Bird says:

   Oi, ja, det høres nesten litt farlig ut! Jeg har blitt flink til å ikke handle unødvendige ting de siste årene, men jeg husker da jeg var yngre, jeg har fremdeles mange esker med ting jeg skal gi bort nå i høst for å kvitte meg med mest mulig før jeg drar tilbake til Japan. Jeg tenkte kanskje jeg kunne legge ting ut på bloggen, og selge det meste utrolig billig, eventuelt gi bort gratis dersom noen betaler porto. Jeg kjenner at jeg ikke har det samme behovet for å eie eller kjøpe mange ting nå som jeg hadde da jeg var i tenårene.

 3. tinekatrine says:

  sv: jo, men jeg er redd det skal bli fult, så laster ikke opp så mange bilder gjennom den.

  • Sushi Bird says:

   Mhm, skjønner den. jeg tenker at akkurat de småbildene til designet er det jo litt ok å ha på samme sted år etter år, de tar jo ikke opp så mye plass vil jeg tro?

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52