Fornøyelser og forkjølelser;

Jeg har blitt syk, men det gjør ikke så mye, for jeg har fått solgt så mange ting på fredag og lørdag at jeg ikke trengte å komme tilbake til Raptus i dag. Det var koselig å bli kalt “verdens snilleste menneske” bare fordi jeg solgte tingene til en rimelig pris, det var kjekt å se andre bli glade og få stjerner i øynene. (Siste resten av tingene skal jeg legge ut for salg på internett så fort jeg får tid (ja, jeg vet, jeg har jo aldri tid).) Det som var litt dumt med å bli syk akkurat nå er at jeg ikke fikk kommet meg på verken klovnefest eller karaokekveld, men jeg sier til meg selv at det er greit, sånn egentlig, for først kommer helsen, så kommer studiene, og hvis man har tid til overs kan man slå seg løs og ha det kjekt.I dag skal dagen brukes til lekser, lekser og atter lekser, halvveis under dynen med macbooken på fanget, og av og til er det fint å ha sånne søndager også. Ha en nydelig søndag dere, så snakkes vi snart.

(Og jeg fant ut at jeg må øve meg litt på norsken min, så dette innlegget ble plutselig på norsk!)

related posts:

  1. Nøve says:

    Aaah, vitenskapens språk. The dread! Men språk og kommunikasjon likte jeg, spesielt fonetikken.

    Hils Sydneshaugen fra meg, da! <3

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52