Quail eggs and tobiko

I tend to get strange food cravings in the summer, and this is one of my favorite treats; quail egg yolk and flying fish roe. Mmmm…

related posts:

  1. Gitte says:

    Oi, spennende – den kombinasjonen har jeg aldri sett eller hørt om før. Spiser man det bare sånn uten noen form for tilberedning?

    • Sushi Bird says:

      For å være helt ærlig vet jeg ikke om dette er særlig tradisjonelt. Jeg vet at sushibarer i USA ofte har en sushibit på menyen, en gunkan-maki der fyllet på toppen er tobiko og vaktelegg – men jeg har ikke sett den komboen så mye i Japan. Her tror jeg den vanligste komboen er vaktelegg og natto, så de få gangene jeg har bestilt tobiko og vaktelegg har de gitt det til meg – men sett litt rart på meg. Å spise vaktelegg og tobiko rett fra boksen sånn som på bildene over er nok min versjon av å spise iskrem rett fra boksen med en stor skje 😉

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52