Nesten rosablogging; nye linser

13020109

13021663

Jeg har kjøpt ny sminke, og et nytt sett med linser, og er veldig fornøyd. Jeg var lenge skeptisk til å forsøke linser – men jeg synes at disse satt ganske så bra! Jeg måtte krype til korset og få litt hjelp fra sidelinjen første gang jeg tok linsene av og på, men det gikk overraskende greit. Merket heter Ma*rs og fargen heter Honey Ryder, størrelsen 14.0. Jeg er ikke så veldig fan av linser i kjempestørrelser, men disse synes jeg gjorde øynene større uten at man fikk helt sånn creepy-doll-utseende. Takke meg til youtube for fine og informative videoer også – og gode tips fra kurokikki 😉 Saaank yuu!

  1. Ida Therese says:

    mhm, de var fine uten at det ble creepy^^ Sminken så veldig fin ut også!

    • Sushi Bird says:

      Tusen takk skal du ha! Jeg flytter så mye på meg, så jeg prøver å kjøpe sminke-kits som jeg lett kan ta med meg 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52