Kræsj PINK

Åh, jeg husker barndommen da alle de voksne snakket om hvordan ting var bedre før i tiden, og jeg sukket og okket og kavet og tenkte at nei sånn, sånn skal jeg aldri bli. Altså en sånn person som mimrer i timesvis over barndommens enkle gleder. Likevel har jeg nå tatt meg selv i å bruke to timer av mitt liv på denne bloggen, fineminner.blogspot.com, og jeg har lest om alt fra Disneys Eventyrbånd (Tussi feirer fødselsdag!) til Nancy Drew, og har med jevne mellomrom både gryntet og laget lyder i form av små *hviiiiiin*. Hvem kan vel glemme Kræsj PINK-is med tyggis i pinnen (herregud så klissete jeg ble på fingrene), eller is med Tyrkisk Pepper. Egentlig virker komboen av salt lakris og iskrem ikke særlig forlokkende, men for den 7 år gamle versjonen av meg selv var det 7 minutes in heaven, altså. Fyttegrisen. Gi meg barndommen tilbake.

God sommer! Spis en norsk is for meg også 😉

  1. Era says:

    Ahhh herlige isene! Krasj pink var en av favorittene, og jeg hadde helt glemt den der knitreisen (Poppin Candy het den tydeligvis, who knew!). Den var god! Tror jeg. Ikke godt å si hvor virkeligheten begynner og nostalgien ender… 😛

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52