Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-includes/post-template.php on line 284
 

sushibirds

おとろ、いか、いくら、ほたて、サーモン、えび、たまご。いただきま〜す。

related posts:

  1. ケンジ says:

    x おとろ
    o 大トロ

    ブラヴォ!

  2. Emelie says:

    Adorable! Jättesöta! ♥ 🙂

  3. Tokyoyo says:

    Älskar dessa! Skulle inte tacka nej till att ha dem på print på väggen. Underbart kawaii! Gillar att ebi-birden ser ut som hen har en riktigt liten frisyr. SÅ söt!

    • Sushi Bird says:

      Tusen takk, så kjekt det var for meg å høre. Vet du, jeg har tenkt å lage print, men jeg er litt usikker på om jeg skal begynne å trykke ting selv, eller om noen av ferdigtjenestene faktisk er gode nok nå. Jeg ser etter noen som kan trykke på 150 – 250 g syrefritt papir, og det er ikke så mange av ferdigløsningene på nett der man har kontroll på sånne småting som fargeprofiler og blekktyper. (Eller – så kan jeg slutte å være så snobbete og bare slenge opp noen prints og håpe at det går bra.)