Days in a daze;

Today is one of those days where I just want to curl up in bed and read and not think about responsibilities or homework.

related posts:

  1. Gitte says:

    På universitetet i dag merket jeg at “den grå hverdagen” har begynt. Eller så var det bare det at MAT-kurset begynte i dag. Alle kursene inneholder matte på et vis, men det er bare MAT-kursene som blir gjennomgått i ultra-speed med flust av bevis – uten at foreleserne tar seg tid til å forklare hva vi faktisk driver med. Litt som en rutebuss i mye trafikk – for å være i rute så lar den ganske enkelt være å stoppe på holdeplassene og faktisk ta med passasjerene. Jeg føler meg rett og slett som en gjenglemt passasjer der jeg sitter i forelesningssalen.

    • Sushi Bird says:

      Jeg holder med deg når det kommer til dette – jeg føler ikke helt at dagene (jeg burde vel si motivasjonen kombinert med tid) strekker helt til. Jeg synes det jeg gjør er utrolig gøy og givende, men hvem som helst kan bli overveldet av å rett og slett få fyllt opp hodet sitt med samme ting dag etter dag, nesten uansett hva det er som fyller det opp. Vi får huske å puste dypt, og tenke at noen dager – så er et greit at ikke så mye blir gjort. Så kan vi prøve igjen i morgen. Jeg husker ikke hvem det var som sa det – men “Let’s make better mistakes tomorrow.”

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52