Spirograph

Doodling with my new Christmas gift. One of my favorite toys as a kid was the Spirograph. What was yours?

related posts:

 1. Gitte says:

  Jeg var veldig glad i Polly Pocket som liten og ble overbegeistret da jeg fikk denne Polly Pocket-byen i gave: http://www.onlypollypocket.com/1996/Magical_Movin_Pollyville/magical_movin_pollyville.html. Det var en magnet som gjorde at man kunne styre Polly rundt omkring i byen, og jeg synes det var så fantastisk.

  • Sushi Bird says:

   Å! Polly Pocket! Jeg har en innrømmelse; da jeg var liten likte jeg veldig godt Polly Pocket – men det ble aldri slik at jeg fikk mine egne Polly-Pocket-produkter som barn. Så da jeg ble 21 for noen år siden – ønsket jeg meg det i bursdagsgave – og ble, for første gang i mitt liv, eier av 3 Polly Pocket. Det var fint.

 2. Awh, jeg husker disse fra da jeg var mindre, pretties!
  Jeg husker også at jeg var veldig glad i Littlest Pet shop.

  • Sushi Bird says:

   De var søte. Jeg tror jeg hadde noe som liknet veldig “My little pet shop”, men da jeg gjorde et google-søk fant jeg ikke noen bilder. Kanskje jeg bare har innbilt meg hele leken.

 3. Joseph says:

  I used to love little matchbox cars. I used to collect them and we used to build elaborate houses (more like caves)in the dirt where we could park our cars.
  I also used to love marbles, not just collecting them, but playing with them.. Yes, we actually had marble games and they were quite the trendy thing back in the…. 😉

  • Sushi Bird says:

   You are going to be one of the cool grandpa-people in the corner with your wine-glass and cheese plate, reminiscing your childhood to your grandchildren, talking about matchbox cars and marbles. You will probably keep your marbles until you are like – 800 years old.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52