Ueno Koen

We went to Ueno Koen a couple of days ago. It wasn’t that cold, and the weather was clear and beautiful.

1000 cranes.

The flame for Hiroshima and Nagasaki next to one of the temples in Ueno Koen.

There were lots of wild cats around the park. They seemed really well fed and happy though.

I still find all the signs around the smokers area really cute. I wonder if they make them funny on purpose or not.

related posts:

 1. Ulrikke says:

  Herregud, jeg er blitt helt forelsket i bloggen din. Oppdaget den for noen dager siden, men at du er norsk (sannsynligvis, med tanke på linklisten din) oppdaget jeg ikke før nå. Skal sette opp link til deg på bloggen min sporenstreks!

  • Sushi Bird says:

   Tusen takk skal du ha! Jeg startet denne bloggen for noen dager siden, 1 januar. Jeg hadde tenkt en stund på å starte blogg, men var litt redd for at jeg ikke hadde stort og si, men bestemte meg for å hoppe ut i det første januar. Jeg har hatt nettsider med fotografi og illurasjon i mange år, men det å blogge er helt nytt for meg, så her trenger jeg masse råd og innspill. Det å oppdatere jevnlig og faktisk få tilbakemelding på tingene jeg poster er både skummelt og fint på samme tid. Tusen takk for kommentaren, det er utrolig inspirerende å få kommentarer etter så kort tid med blogging!

   (Og litt off topic: lenge før jeg bestemte meg for å starte denne bloggen har jeg har sniklest bloggen din og liker den veldig godt, og jeg følger den på bloglovin, forresten.)

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52