Look at the dinner from yesterday!

I hardly ever eat Norwegian style tacos, but all of a sudden that was what was for dinner yesterday. It was far better than I remember it being. I still miss real tacos, the small round ones with lots of cilantro, but that will have to wait until I can find a shop that actually sells cilantro and the small wheat tacos. This is good enough for now, it cured my craving for familiar food. 美味しかったですよ!

related posts:

 1. Maria says:

  Mmm, spiste taco denne uka jeg… Du har nok rett i at det er litt typisk norsk.

  • Sushi Bird says:

   Det er år og dag siden sist jeg spiste taco, men det var utrolig godt. Minnet meg litt om lørdagskvelder i Norge.

 2. vicyy says:

  nå ble jeg litt sulten.

  • Sushi Bird says:

   Vet du, jeg også. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg tar så mange bilder av mat, jeg pleier av å til å se på dem når jeg er sulten 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52