難し過ぎて、長過ぎるよ

今、日本語を勉強していますが何回も読んだのにまだわかりません。。。最近日本語の授業や宿題はドンドン難しくなると思います。

related posts:

 1. Angela says:

  Prøvde å bruke google translate på dette.. 😛

  • Sushi Bird says:

   Hahaha, jeg antar at det ikke gikk så bra? Jeg tror ikke google translate funker så fint fra japansk til engelsk/norsk og tilbake… Det er vel enklere om språkene tilhører samme språkgruppe, antar jeg… Uansett, det som står er at “Akkurat nå forsøker jeg å lese japansk her, men uansett hvor mange ganger jeg leser denne teksten forstår jeg den fremdeles ikke. I det siste tror jeg både undervisningen og leksene har blitt vanskeligere og vanskeligere veldig fort.” Og overskriften kan vel bli oversatt til noe sånt som “For langt og for vanskelig!”

   Jeg skulle ønske jeg var flinkere enn det jeg er når det kommer til japansk – jeg tenker at om jeg hadde lagt med like mye tid og krefter i et annet språk som var nærmere norsk eller engelsk hadde jeg nok vært mye flinkere til det språket nå enn det jeg er i japansk.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52