Nakano

I had to go to Nakano last week to renew some documents, and I snapped a couple of pictures along the way. On my way to the station I passed the Nostalgic country house. I wonder who actually lives there, there are two cars parked in the driveway, so I know there are people in there…

Beautiful Nakano with all of its small back streets.

This poor guy has probably already ended up as dinner on someones plate…

And these guys as well…

And then, I walked through the Nakano bike park! So.many.bikes! The pictures do not do it justice, there were bikes upon bikes upon bikes.

related posts:

 1. Haha, aawww, og jeg som alltid blir imponert over mengden sykler i Danmark. Skandinavis er så bittebittebittelite.

  • Sushi Bird says:

   Jeg har faktisk aldri sett syklene i Danmark! Jeg har lyst til å reise mer i Skandinavia når jeg får tid og råd, det er så mange som har sagt fine ting om Danmark 🙂

 2. Gitte says:

  Jeg kom hjem fra Danmark i natt, så jeg får også litt Danmark-assosiasjoner. Selvfølgelig har jeg ikke sett så mange sykler samlet på et sted, men likevel. Jeg synes det er litt idyllisk: Syklene er så søte og koselige, ulik terrengsyklene i Norge, med kurver fylt med matvarer fra købmanden eller kanskje jordbær/moreller kjøpt i en bod langs de mange landeveiene.

  Nostalgic Country House er like fascinerende som alltid forresten! : D

  • Sushi Bird says:

   Ah, det høres så deilig ut! Tok du noen bilder? Har kjempelyst til å se feriebildene til alle andre for tiden!

   Jeg tenkte i går da jeg dro hjem med toget at slike ting bare skjer i Japan. Det var en dame som satt og spydde i vesken sin, alle latet som ingening. Så kom det en mann i 50-årene forbi med hestehale, høye heler og med super-super-trange jeans og en fargesprakende t-skjorte. Også gikk jeg forbi Nostalgic Country House. Det er et festlig land.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52