Under the weather

I haven’t been able to blog as much as I would have liked to this week, but I have a really good excuse, I got my one of my wisdom teeth extracted. I am in the national health insurance program in Japan, so the final bill was incredibly cheap. I don’t understand why Norway does not have a similar system when it comes to dental programs, seems like teeth are not part of the body in Norway? Anyhow, I wanted a check up just to make sure everything is fine and dandy, and called the dentist to find out how long I had to wait until I could get an appointment – they booked me in for 4 hours after the phone call. Once the check up was done (no cavities and clean teeth!) I wanted to book another appointment to get my wisdom tooth extracted. I thought I might have to wait for a couple of days/weeks for an opening, but oh no, 24 hours later I was back to get the little sucker pulled out. The waiting time was so short I almost did not have time to build up the usual amount of ungrounded dentist-fear. If you are not impressed with the efficiency yet, I could mention that my appointment was at 18:00, and at 18:15 I was done and out of there, local anesthetic included. And it didn’t even hurt as much as I thought it would.

related posts:

 1. Gitte says:

  Wow, for en drøm. Jeg gruer meg til å få visdomstennner – det kommer til å ta lang tid å få time og bli dyrt itillegg.

  • Sushi Bird says:

   Ja, i det minste var det billig og relativt smertefritt her! Jeg betalte vel rundt 200kr for rensing av tenner, 200kr for røntgen, og 150kr for å trekke tannen, alt inkludert, også medisinen jeg tygger på i 3 dager etterpå. Lykke! Det gjør liksom ikke like vondt når det ikke gjør vondt i lommeboken også 😉

 2. Jeg måtte trekke en visdomstann når jeg bodde i Bergen. Dro til en privatklinikk på.. faen het det der a. Buss-sentral-senteret kaller vi det. Og jeg fikk DEN handsome tannlegen. 15 min senere, tanna var ute! Følte meg dog LITT tett. Han hadde satt bedøvelse også sa han “Her, skyll munnen med dette!” og jeg skyller.. rather SIKLER. Han synes sikkert det var sexy.

 3. Maja Piraja says:

  Åh, så herlig. Vi skulle virkelig hatt det samme opplegget i Norge! Heldigvis har tannlegen min vært fantastisk flink, og nå har jeg faktisk ikke flere visdomstenner igjen 🙂

  • Sushi Bird says:

   Så utrolig deilig! Jeg gleder meg til såret gror ordentlig, så jeg slipper å være redd for å tygge på feil side av munnen. Skulle ønske alle visdomstennene var ute, men jeg er visstnok ikke vis nok enda 😉

 4. Maria says:

  Så raskt det gikk! Må alltid ha dobbel bedøvelse jeg, så det tar minst en halvtime for meg… Skal snart trekke nummer tre og gruer meg allerede, er ikke noe moro å gå rundt og vente på at det skal gro!

  • Sushi Bird says:

   Jeg er så enig! det var ikke det at det var så vondt å trekke tannen, men jeg går rundt nå og håper på at det skal gro igjen fort, for jeg skal tilbake om en ukes tid og trekke en til!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52