Mobile pics photo dump 13

色々な夏に携帯で撮った写真。// Various pictures taken during the summer with the mobile phone.

related posts:

 1. Hanne says:

  Blir alltid sulten når jeg har vært innom bloggen din, selvom jeg akkurat har stappa i meg 20 biter med sushi:)Og jeg blir homesick når jeg ser Japan bildene dine…sukk.. Har aldri vært på Okinawa, men drømmer om å dra dit en gang. Ser utrolig fint ut. God helg til deg!:)

  • Sushi Bird says:

   Du MÅ dra til Okinawa en gang altså! Helt fantastisk sted, jeg anbefaler det på det varmeste. Jeg skal få postet noen bilder av de tropiske øyene vi var på, det var helt magisk.

 2. Kristian says:

  Heisann! Ser ut til at du er i Bergen for tiden. Hadde vært koselig om du har tid og lyst til å treffes en dag. Jeg la deg forresten til på twitter nå, så vet du hvem som gjemmer seg bak brukernavnet 🙂

  • Sushi Bird says:

   Hei! Så hyggelig! Selvfølgelig må vi få til å treffes en dag. Jeg er her, og om en uke eller to har jeg bedre tid, så send meg gjerne en melding da!

 3. Jason Cobill says:

  Love these little glimpses into your life. Really interesting to see bits of someone else’s day.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52