Growing is Forever

Growing is Forever from Jesse Rosten on Vimeo.

related posts:

 1. Gitte says:

  Dette minner meg om den gangen jeg besøkte Muir Woods National Monument i California. Ikke de høyeste blant redwood-trær, men 70-79 m er likevel overveldende høyt! Man ble nesten svimmel av å prøve å se trekronene. De fleste trærne var mellom 500 og 800 år gamle – og det eldste treet minst 1200 år gammelt. En virkelig minnerik opplevelse.

  • Sushi Bird says:

   Så fantastisk flott, jeg skulle ønske jeg kunne sett mer av redwood-trærene de gangene jeg har vært i California. Jeg er ikke en person som løper til fjellet eller skogen hver helg, men når jeg står midt oppe i all den vakre naturen blir jeg revet med og synes det er helt nydelig.

 2. Nydelig og beroligende video <3

  • Sushi Bird says:

   Jeg synes det er fasinerende når videoer har samme kvalitet som bilder jeg liker. Jeg burde vel egentlig ha testet ut film på det nye kameraet mitt, men jeg synes det er litt skummelt. Men en eller annen gang i 2011 skal jeg lære meg å redigere litt video.

 3. Binka says:

  Wow! Takk for at du delte dette.

 4. Benedicte says:

  So beautiful.

  I’m now inspired to use the video function on my slr.

  • Sushi Bird says:

   I want to try that out as well, but I am kind of scared of anything video-related. I think I need to learn to edit videos in 2011.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52