Even more pictures from Shanghai

Here is a ton of pictures of Shanghai’s skyline at night. I realize there is a lot of pictures here, but I thought they were all so pretty I had a hard time choosing between the different ones. It felt like something taken directly out of a scifi.

related posts:

 1. Ulrikke says:

  Flotte! Bybilder i mørket, er noe av det fineste jeg vet. Mye spennende arkitektur her, også 🙂
  Jeg har ikke ord for hvor glad jeg er i bloggen din. For en dyktig, søt og supertalentfull jente du er!

  • Sushi Bird says:

   For en herlig kommentar å få! Tusen takk skal du ha! Jeg er dog ikke så flink til å skrive om meg selv på bloggen, noe som sikkert hadde gjort den mer spennende. Jeg ser så opp til alle de tøffe jentene som klarer å skrive personlig, men ikke privat, og du er en av dem. Ønsket mitt for det neste året er å kunne bli flinkere til å dele litt mer av meg selv, uten at det går over noen grenser. Men jeg er fremdeles helt fersk i bloggverdenen, og jeg aner ikke hvor jeg skal begynne? Bloggene jeg liker best selv er jo mennesker som deler litt mer av seg selv enn det jeg gjør på bloggen min.

   • Ulrikke says:

    Du kommer nok til å åpne deg mer etterhvert, det har jeg gjort 🙂 Synes det var kjempeskummelt å skrive om meg selv før, nå synes jeg det er deilig å få ut det jeg har på hjertet. Alt kan skrives om, det kommer bare an på innpakningen 🙂

    • Sushi Bird says:

     Du har nok veldig rett i det med innpakning – jeg ble veldig inspirert da jeg leste boken til Ida (Sosiale medier), der stod det også om hvordan det meste kan skrives om dersom man rett innpakning.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52