Make something beautiful every day 1/365

I have seen various 365 projects floating around the web, but mostly it has been 365 self-portraits, or 365 photos, drawings or some other specific thing. I thought I would do my own twist of this, and I have always loved the saying “Make something beautiful every day”, so that is what I will try to do. It can be a a drawing, a photo, a thing or anything else that I can think of. I also do not want this to be something I have to put a lot of time into, so it can be something that is done quickly as well. If anyone else want to tag along I think it would be a fun project. Here is number 1/365.

related posts:

 1. Maria says:

  God ide! Gleder meg til å se hva du finner på 🙂

  • Sushi Bird says:

   Jeg tror det kan bli kjekt! Jeg har tenkt masse på at jeg bare trenger å sette av litt tid til å gjøre noe semi-kreativt i det siste, så jeg krysser fingrene og håper at det blir til noe fint 🙂 Det hadde vært kjekt om andre slang seg på prosjektet, det er så mange flinke folk der ute med så mye talent, men for lite tid…

 2. kjempefin idé, og nydeleg illustrasjon!

  • Sushi Bird says:

   Jeg håper det kan bli kjekt å få gjort noe kreativt hver dag igjen, selv om det bare er en liten ting 🙂 Det hadde vært så gøy om noen andre hadde gjort noe liknende også!

 3. kat says:

  very nice idea!

 4. ken says:

  good idea! interesting!

 5. Angela says:

  WOW, lykke til! Har sagt det før men elsker alt du lager så du bare fyller opp inspirasjonsfolderen min! :D:D