Make something beautiful every day 1/365

I have seen various 365 projects floating around the web, but mostly it has been 365 self-portraits, or 365 photos, drawings or some other specific thing. I thought I would do my own twist of this, and I have always loved the saying “Make something beautiful every day”, so that is what I will try to do. It can be a a drawing, a photo, a thing or anything else that I can think of. I also do not want this to be something I have to put a lot of time into, so it can be something that is done quickly as well. If anyone else want to tag along I think it would be a fun project. Here is number 1/365.

related posts:

 1. Maria says:

  God ide! Gleder meg til å se hva du finner på 🙂

  • Sushi Bird says:

   Jeg tror det kan bli kjekt! Jeg har tenkt masse på at jeg bare trenger å sette av litt tid til å gjøre noe semi-kreativt i det siste, så jeg krysser fingrene og håper at det blir til noe fint 🙂 Det hadde vært kjekt om andre slang seg på prosjektet, det er så mange flinke folk der ute med så mye talent, men for lite tid…

 2. Bruce Barone says:

  It IS a great idea!

 3. kjempefin idé, og nydeleg illustrasjon!

  • Sushi Bird says:

   Jeg håper det kan bli kjekt å få gjort noe kreativt hver dag igjen, selv om det bare er en liten ting 🙂 Det hadde vært så gøy om noen andre hadde gjort noe liknende også!

 4. kat says:

  very nice idea!

 5. ken says:

  good idea! interesting!

  • Sushi Bird says:

   Thanks. Can not take credit for any idea though, there are so many 365 projects floating around the web 🙂

 6. Angela says:

  WOW, lykke til! Har sagt det før men elsker alt du lager så du bare fyller opp inspirasjonsfolderen min! :D:D

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52