Maru is my favorite kitty

Isn’t he adorable?

related posts:

 1. Milla says:

  ååååh, så søt! eg elske kattar, ein dag, når eg har hus og hage, då ska eg skaffa meg ein katt 😉

  / eg vett ikje heilt om eg tør detta magasingreiene eg asså, tid det har eg masser av, men det e så skummelt, har aldri gjort det før og i tillegg så vett eg ikje ka eg ska ha i magasinet :O men det hadde vore kult å gjort kanskje 😉

  • Sushi Bird says:

   Du har jo både nok av tid og talent, så kanskje det egentlig ikke er så skummelt? Du kan jo kanskje gå sammen med noen andre og lage noe sammen? Sammen er det kanskje ikke like skummelt som å gjøre det alene 🙂

 2. Mia-Sofie says:

  Ååå herregud så nydelig 🙂 haha! Minner meg om mine katter, de blir helt ville av alt som kan krypes inn i! De går alltid inn i poser og lignende 😀

  • Sushi Bird says:

   Jeg har ikke hatt katt siden jeg var liten, men denne katten her gjør at jeg nesten har lyst til å skaffe meg en.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52