Beautiful things that made me smile;

discovering music that you had completely forgotten about waking up in the morning to bright light, even on overcast days having a full stomach after eating too much sushi sorting your underwear drawers on a rainy Sunday afternoon escaping the hangover; waking up after a night of drinking and actually feel completely clear and fresh in the head realizing that you can actually eavesdrop on other people’s conversations, despite them being in Japanese the smell of the pavement right after the rain long slim women in beautiful suits going to work on an overfilled train

smelling her clothes singing karaoke in front of drunk Japanese women and realizing that you actually do not care as much as before about making a fool out of yourself, because you are having fun spending several hours talking only Japanese, like a plug that has been pulled and you can finally speak speak speak and make sense learning new things and actually understanding them and being able to put them into use spending four hours you do not really have drawing details into mediocre illustrations discovering that there is actually more coffee left than what you can drink in one morning

related posts:

  1. tinekatrine says:

    takk for rettelse på mine tullete skrivefeil, hehe 🙂 og jeg misunner deg veldig som er i japan. hvorfor er du der… eller ‘hva gjør du der?’ er vell mer riktig å spør.

    • Sushi Bird says:

      For å være helt ærlig, så var det ganske tilfeldig at jeg endte opp i Japan, men jeg er veldig interessert i hvordan mennesker lærer språk, og jeg håper at det er det jeg kan skrive en fin doktorgradsoppgave om veldig langt frem i tid. Jeg synes det er helt herlig å å lære noenting man aldri kan bli utlært i, så da passer jo japansk perfekt for meg 😉 Også har jeg jo mennesker her som jeg har blitt veldig glad i 😉 Jeg er nok absolutt ikke en sånn anime/manga/harajuku-person, selv etter at jeg har vært her en god stund har jeg fremdeles ikke blitt så veldig interessert i den biten.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52