Fine ting på en tirsdag;

 1. Å kjenne lukten av sommer-Japan, og nyse konstant i flere uker fordi man er allergisk mot en helt annen type pollen enn i Norge.
 2. Å se bestemødre sope foran inngangsdørene sine og langs veien, bare fordi de liker at det ser pent og ryddig ut rundt seg.
 3. Å kjenne solen varme ansiktet for første gang på to dager, men at det ikke gjør noe at det regner, fordi man vet at det ikke regner hver dag.
 4. Å drikke kaffe og se på trash-TV til frokost. (Ja, jeg ser på Paradise av og til, alle har guilty pleasures.)
 5. Å kjenne lukten av hjemmelaget middagsmat fra et hemmelig sted i nærheten selv om klokken bare 9 om morgenen.
 6. Å spise seg mett på sushi til rundt 40 norske kroner.
 7. At riskokeren min spiller “twinkle twinkle little star” når risen er ferdig.
 8. At naboen kommer på døren med en diger honningmelon i gave, bare fordi de hadde en ekstra som de ikke klarer å spise selv.
 9. At bestevenninnen min i Sverige alltid er lynkjapp til å svare på meldinger via facebook, og bestevenninnen min i Norge som absolutt ikke er like kjapp logget seg på skype for første gang på et år.
 10. Å kjenne at man virkelig trives i sitt eget selskap, helt alene, av og til.

related posts:

 1. Maria says:

  Jeg har lyst på riskokeren din!

  Må til Japan jeg… Om et par år!

  • Sushi Bird says:

   På gode dager en den veldig søte, når jeg ikke har så gode dager er det ikke like kjekt å ha twinkle twinkle spillt med en musikk som høres ut som en 10 år gammel mobiltelefon 😉

 2. Gitte says:

  Å, så mye fint! : D

  I Norge får man bare bare seks ganske store (eller åtte ganske små) maki-biter til 40-45 kroner. Sukk.

  • Sushi Bird says:

   Oi, det er fremdeles billigere enn i Bergen, tror jeg? Jeg tror jeg skal ta meg en sushi-ferie i Oslo en eller annen gang, hoppe fra sushibar til sushibar en helg. Det hadde vært noe.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52