Sushi and picture editing

I’ve been such a bad blogger lately! After the mid-term this week, I have kind of been wandering around in a haze. Eating sushi, editing a little bit of pictures, trying to keep up with the insane amounts of Japanese studying I have done. I wonder if I will ever get to a point where I feel like I am on top of things instead of constantly trying to catch up… For Christmas this year I wish for about 2 extra hours pr 24 hours, thank you very much Santa.

related posts:

 1. åh to ekstra timar hadde vore noko det! men eg hadde nok berre brukt dei til å sove, slik at eg var ekstra utkvilt når eg vakna, og hadde meir energi til å jobbe når eg sto opp. det likar eg i alle fall å fortelle meg sjølv 😉 sushi <3

  • Sushi Bird says:

   Det høres ut som en fantastisk god plan, faktisk. Alt i verden fungerer bedre når man er uthvilt.

 2. Nøve says:

  Jeg blir alltid sulten av å gå inn her. Haha.

  • Sushi Bird says:

   Aw, jeg beklager! Eller velbekomme? Du får snart muligheten til å spise deg mett her du også tenker jeg 🙂 Håper det står bra til med studiene? Jeg har kanji til langt oppover ørene selv her…

 3. Gitte says:

  “I wonder if I will ever get to a point where I feel like I am on top of things instead of constantly trying to catch up…”

  Å, jeg sitter med denne følelsen hele tiden. Skolearbeid, trening, jobb, rydding/organisering – something’s gotta give. Jeg håper jeg klarer å utnytte sommerferien til å være tilfreds med tilværelsen for nå er det mye jag og stress.

  • Sushi Bird says:

   Du har så rett, something’s gotta give… Men jeg ser liksom alle disse andre menneskene som har så fullstendig kontroll. Jeg vil vite hva det er de gjør som jeg ikke vet.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52