Would you like some cheese with that whining? (Short whine-list)

I like to keep the blog postive for the most part, but today I just had to enjoy some cheese and whine for breakfast, so here is a short whine-list:

 • Today is already Wednesday, I have no idea what happened to Monday and Tuesday.
 • Apparently there is a kanji-contest, but we are competing against everyone else in the entire school, from 初級 to 上級, so I will probably have no chance in hell reaching any kind if top-list.
 • And then we have two hours of “free talk”, where we talk to Japanese people. This is all fine and dandy and a great offer, but I feel like I have nothing to say to other people, and forced conversation and chitchat just make me feel awkward.
 • I saw that a blogger started offer to make design for other blogs for 100 NOK. And in her comment field, people were complaining about how expensive they thought that was. Seriously? (At the design agency I worked for, the average price of a web page was 10 000 NOK and upwards. Sure, a blog is a smaller thing to make, but still, I wouldn’t make blog-designs for 100 NOK.) I realize these kids (who thinks 100 NOK is expensive for a custom design)  probably are in junior high and only spend their parents money because they have no money on their own, but seriously, I bet they spend more money on McDonald’s pr week than a measly 100 NOK. They walk around in jeans that cost 1300 NOK, but 100 NOK on a custom design is expensive? Give me a break.
 • My hair in Japan = akjgfljkrøoijgdns = I must wear a hat = skjfkljfs = it is too warm = bah.

Thank you and good day to you sir!

// Wall paintings in Nakano

related posts:

 1. How was the cheese anyway?

  • Sushi Bird says:

   Quite decent supermarket cheese of the brands Snow-cheese (the McDonalds of Japanese cheese) and a Camembert that taste a bit like Brie de Meux.

 2. Gitte says:

  Noen ganger er det greit å få det ut! : )

  Jeg tror mange undervurderer hvor mye tid det tar å lage design. Om man hadde regnet ut timelønn hadde man kanskje skjønt hvor urimelig det er å si at 100 kroner er mye for et ferdig produkt.

  • Sushi Bird says:

   Da er jeg faktisk glad for at jeg ikke får like mange kommentarer som henne, kommentarene jeg får er i alle fall fra fine, flinke, voksne folk!

 3. Karen says:

  Utrolig. Det er litt den veien det går med barn for tiden føler jeg. En skal helst bare få og få. De må jo være uten anelse om hvor mye tid som faktisk går med på å lage noe sånt!
  Jeg husker ikke hva jeg gjorde i hele sist uke, for mye prøver og eksamen.

  Håper det blir smiles for breakfast i morgen.

  • Sushi Bird says:

   Her smiles det hver dag 😀 Og jeg er så enig, unge mennesker nu til dags, altså 😉 Jeg føler at veldig mange fra 12 – 20 har et veldig merkelig forhold til penger, om hvilke produkter og hva det er som er verd penger, og hva det er som skal være gratis. Når jeg tenker meg om, så det er kanskje slik med voksne mennesker også, det finnes jo folk som synes at å kjøpe en flaske Champagne til 250 kr er urimelig når ølet på Rema er så billig, selv om totalbeløpet som blir brukt på en fredagskveld ender opp på omtrent det samme, uavhenging om man gikk for en ene flasken med Champagne eller 10 – 15 øl fra rema og den lokale puben.

   • Gitte says:

    Det kjenner jeg til så altfor godt! Nå skal jeg ikke si at jeg er flink med penger, for det er jeg ikke, men man blir fryktelig bevisst på pengebruk(/sløseri?) når man jobber i matbutikk. Jeg blir ofte overrasket over mye kunder greier å bruke på småtteri. En ting er de som handler inn mat for flere uker, noe annet er de som bruker samme beløp på øl, ferdigpizzaer og godteri til en enkelt lørdagskveld.

    • Sushi Bird says:

     Jeg er så enig, så enig! Jeg blir nesten litt overrasket over hva det er som koster masse penger i Norge, og hva man kan få billig. Det koster en del å kose seg med tullemat og billig alkohol.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52