Trinket girl 2

I made an attempt at sorting my faux jewelry today; having all away in little boxes makes it harder to take out and use, so I wanted it out.

My strawberry boat is filled with… a glass, earrings, some rings and lots of fake flowers.

I think it looks like one of those small chu-chu-boats that runs slowly down the riverbank filled with gifts and sparklies.

related posts:

  1. Nå har jeg ikke vært her inne en stund, ettersom jeg har vært opptatt/ute av landet/etc, så kanskje jeg fikk dette med meg seint, men: SWEET MOTHER OF JEZUZ, så fantastisk fint design du har på bloggen din nå! Muligens det fineste jeg vet om på noen blogg, akkurat nå. Så deeet.

    • Sushi Bird says:

      Gjett om jeg ble glad nå! Tusen takk skal du ha. Jeg laget nytt design tidligere i dag, og var litt usikker på om jeg hadde gått helt over styr og stell med more is more is more… Men for øyeblikket liker jeg det, og ble kjempeglad når andre faktisk liker det også 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52