New hair!

Just a mindless post about my new hair! Or actually, it is not entirely new, I bought it in Japan a couple of months ago, but I put it in a box when I was going back to uni now, and it finally arrived by sea mail last week! Compared to how cheap it is, it works pretty ok, especially under a hat. Homepage for brand is here: http://www.prisila.jp/. They have quite a few cute styles available, but a few of them are a bit too over the top for my taste, but I am sure other people can pull of some of these better than I.

related posts:

 1. aaww, fint! Savner langt hååår!

 2. Maja Piraja says:

  Jeg har også lyst på hår, selv om jeg tross alt har ganske mye fra før! Mye vil ha mer og alt det der.. 🙂 Ditt sitt var kjempefint!

  • Sushi Bird says:

   Takk! Denne produsenten er ganske billig, så jeg følte jeg fikk mye hår for pengene 🙂 Også kan jeg jo bare kjøpe nytt når dette blir dårlig, for det kostet ikke skjorten 🙂

 3. Nøve says:

  Så fint det var på deg! I dag prøvde jeg forresten nudlene du postet bilde av i innlegget under, haha. De var gode! 🙂

  • Sushi Bird says:

   Takk! De nudlene er faktisk bedre enn det man skulle tro altså! Jeg var litt skeptisk til komboen, men så tenkte jeg – jeg liker jo både karri og ost, så hva kan være bedre enn karri og ost sammen? Haha. For å være instant-noodles så var de ikke så ille, altså.

 4. jessica says:

  oh wow, it looks beautiful!

  • Sushi Bird says:

   Thank you! I am actually really happy with it, because it was a lot cheaper than other producers, but it still works perfectly fine under a hat 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52