Make something beautiful every day 27/365

(Oh philosophy seminar how much time you give me to waste on other things ♥)

related posts:

 1. Frida says:

  Aww yeaaah, philosophy! Ah, nei, jeg kjenner igjen den. Ingen bøker var så skriblet ned, som de jeg dro med meg på exphil-seminarer. (Hadde jeg bare faktisk kunnet tegne, hadde det jo vært ganske allright.)

  • Sushi Bird says:

   Gud, jeg er så himla glad for at jeg slipper å gjøre dette noen gang igjen. Det var ikke så mye pensum som var problemet, men hele opplegget og måten kurset var lagt opp på var utrolig skuffende. Jaja. jeg fikk noen tegninger ut av det, i alle fall 😉

 2. Irene/delphizyx says:

  Hello N! I hope you are well. I love that you are creating every day and I still follow your journals. I saw this pretty calendar and the girls somehow reminded me of you: http://www.etsy.com/listing/82714933/2012-calendar

  • Sushi Bird says:

   Irene! How great to hear from you! I follow your blog as well, I just have been so incredibly pressed for time, I haven’t commented anywhere over the last couple of months. And those illustrations are the cutest, I almost laughed when I saw a couple, I had similar ideas in my sketchbook, but I guess they are already taken 😉

 3. Angela says:

  Wow, svært vakkert!!!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52