Park Pigeon and a temple.

One of my favorite things to do in Tokyo is to just walk in any random direction and see where I end up. All of these are from somewhere around Yoyogi/Sendagaya, although  I am not sure to be honest. I kind of got pleasantly lost there for a little while. I found a temple, a some cute tiny shops and a building named Park Pigeon. When I grow up and name buildings myself I will name them things like Park Pigeon. Made me chuckle.

related posts:

 1. Ulrikke says:

  Hei! Finner ikke mailen din noe sted, så da får jeg ta kontakt med deg her i stedet! 🙂

  Har lenge tenkt på å spørre deg om du har lyst til å skrive et gjesteinnlegg om å bo i Japan? Send meg en mail om du kunne være interessert 🙂

  Ulrikke

  • Sushi Bird says:

   Hei, så hyggelig! Jeg kan godt skrive et innlegg, det høres morsomt ut. Jeg er ikke alltid like flink å finne ordene dog, og jeg er ikke helt sikker på hvilken type informasjon andre kunne tenke seg å lese angående dette med å bo i Japan, men jeg bidrar gjerne dersom du tror det kan ha noe for seg 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52