Joshua Foer: Feats of memory anyone can do

I am plugging away to reach my exam goals right now, so no blogging for me until the exams are over next week! For now – I just wanted to share this absolutely wonderful video – About how to remember more things, better. Truly inspiring for busy students right before an exam. I feel a huge happy boost of energy. Hope you are all having a wonderful weekend, I am hitting the books!

related posts:

 1. Nøve says:

  Kan trygt si jeg trengte noe sånt akkurat nå, dette var utrolig inspirerende. Lykke til på eksamen!

 2. Gitte says:

  Jeg har hørt om denne teknikken mange ganger før, men jeg vet ikke hvor nyttig den er i forbindelse med studier. Jeg føler at det handler om å forstå fremfor å huske. Men kanskje forståelsen kommer lettere når jeg husker formelene bedre?

  • Sushi Bird says:

   Jeg tror kanskje dette fungerer bedre når man studerer ulike kulturfag. Vet ikke om denne metoden hjelper meg så mye når det kommer til pugging av kanji og grammatikk-formler, men den var veldig nyttig når det kom til å huske lenger tekst, spesielt i forhold til historiefag osv.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52