April – recap

This is what I did in April; I was treated to champagne at this very uh.. colorful bar…

…before we continued home and had some more wonderful things to drink.

And I visited grandma, she is still going strong!

Ate sushi.

Cleaned up my shelves.

Experienced wonderful spring light.

Bought a new moleskine. (This is a trick up my sleeve for better performance at school – buy wonderful supplies so you want to write.)

There was a new cat, and I decided to name her Sushi.

Ate fish. Folkelig fiskegrateng er aldri feil. Nam!

See ya!

related posts:

 1. Christine says:

  ROSA STOLER <3
  Sushi var veldig søt 🙂

  • Sushi Bird says:

   Jeg har flere bilder av Sushi som jeg skal poste! Hun er en veldig elskverdig katt. Nesten så jeg savner henne litt!

 2. Gitte says:

  Å kjøpe inn nytt materiale er slettes ikke dumt! Selv er jeg veldig glad i finne frem gamle (eller kjøpe inn nye) farger – blir så forferdelig trist og tørt med side opp og side ned med grå notater.

  • Sushi Bird says:

   Ja! Vakre pene penner! Det skal jeg kjøpe meg snart. Men i det siste har jeg begynt å skrive alle notater med blyant så det skal være lettere å rette opp feil. Men jeg tror jeg trenger å ta meg tid til å pynte litt altså.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52