Friends of a Certain Age

“As external conditions change, it becomes tougher to meet the three conditions that sociologists since the 1950s have considered crucial to making close friends: proximity; repeated, unplanned interactions; and a setting that encourages people to let their guard down and confide in each other, said Rebecca G. Adams, a professor of sociology and gerontology at the University of North Carolina at Greensboro. This is why so many people meet their lifelong friends in college, she added.”

Friends of a Certain Age, by Alex Williams

related posts:

 1. Gunvor says:

  Så fn liten tekst!:)

 2. Nina C. says:

  Fin tekst:)

  //Så fint å høre:) Fint at du sa fra også og det var litt latskap fra min side å ikke sjekke om den som la ut bilde hadde tatt det osv. Men skal lese lisensene dine:)

  • Sushi Bird says:

   Det er ikke alltid så lett å finne ut av hvem som har tatt hva – nettet bugner over reposts fra alle kanter, så jeg tar meg ikke så nær av sånt. Om jeg ser noe som er mitt, så pleier jeg å si ifra sånn at folk kan rette opp og kreditere, og hittil er det ingen som har vært frekke eller sure 🙂

 3. Gitte says:

  Interessant artikkel! Vennskap er et spennende tema uansett hvilken alder man ser på, men jeg har faktisk tenkt på hva slags vennekrets f.eks. foreldrene mine har – hverdagen er hektisk, og det blir jo mest reising for å treffe familie og feiring av familiebursdager.

  • Sushi Bird says:

   Ja, sant? Jeg merker det selv – kanskje litt andre veien, at man mister kontakt med venner når de stifter familie og får barn. Egentlig synes jeg det er ok – for jeg har ikke så mye å snakke om med folk som akkurat har fått baby. Da kan de heller kose seg med andre småbarnsforeldre til de kommer ut av boblen, og jeg kan finne andre kjekke folk å snakke med.

 4. Harald says:

  Godt sagt!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52