THIS IS WATER

related posts:

 1. Sophie says:

  =) Thank you for posting that was really inspirational.

 2. Gitte says:

  Kjempeviktig påminnelse! Jeg har blitt mye flinkere til å gå bort fra den ubevisste, irriterte innstillingen etter at jeg begynte i service-jobb (kassemedarbeider), og det hjelper veldig i mange situasjoner der jeg selv er kunde eller får hjelp. Riktignok glipper det noen ganger, i dag var jeg f.eks. i veldig dårlig humør på flyplassen grunnet lange køer og tilsynelatende ineffektive ansatte i innsjekkingsskrankene. Jeg ble fortvilet og stressa da jeg ikke hadde nok mynter i kiosken og gjordedet unødvendig vanskelig for kassedamen, men jeg tar erfaringen til meg og skal ikke la auto-settingen ødelegge humøret mitt en annen gang.

  • Sushi Bird says:

   Du har så rett! Jeg trenger å bli mye flinkere på å se situasjonen fra en annen side, jeg er altfor flink til å grave meg ned i min egen irritasjon når jeg har altfor mye å gjøre og er superstresset. Du virker som om du har et veldig bevisst forhold til dette jevnt over dog – det er i alle fall det inntrykket jeg får når jeg leser bloggen din. Takk for superfine eksamenstips forresten. Jeg har ikke rukket å kommentere, fordi – guess what – jeg hadde eksamen, men jeg koste meg med postene dine.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52