sushibirds

おとろ、いか、いくら、ほたて、サーモン、えび、たまご。いただきま〜す。

related posts:

 1. ケンジ says:

  x おとろ
  o 大トロ

  ブラヴォ!

 2. Emelie says:

  Adorable! Jättesöta! ♥ 🙂

 3. Tokyoyo says:

  Älskar dessa! Skulle inte tacka nej till att ha dem på print på väggen. Underbart kawaii! Gillar att ebi-birden ser ut som hen har en riktigt liten frisyr. SÅ söt!

  • Sushi Bird says:

   Tusen takk, så kjekt det var for meg å høre. Vet du, jeg har tenkt å lage print, men jeg er litt usikker på om jeg skal begynne å trykke ting selv, eller om noen av ferdigtjenestene faktisk er gode nok nå. Jeg ser etter noen som kan trykke på 150 – 250 g syrefritt papir, og det er ikke så mange av ferdigløsningene på nett der man har kontroll på sånne småting som fargeprofiler og blekktyper. (Eller – så kan jeg slutte å være så snobbete og bare slenge opp noen prints og håpe at det går bra.)

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52