Spring + Sushibird = happy

Before school started up, I took a small walk around my neighbourhood, and I found a cute little bike.

And in the middle of the street there was a little shrine.

These boards come up every now and again, and I am not sure what they are for, but I think it is for some kind of election?

Another little shrine in the middle of the street.

And more fancy names of buildings. Yesterday I saw a building called レベール – Rebeeru. Level? Rebel? I am not really sure.

related posts:

 1. Nøve says:

  Sv: Takk! Ja, jeg har søkt om utveksling for kun ett semester, men det er morsomt at du skulle spørre om akkurat det, for jeg har spurt om det er mulig å utvide det til et helt år nå. De fleste av de jeg studerer med som skal på utveksling søkte om et helt år fra begynnelsen av, og jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke gjorde det samme. Jeg vet iallefall at Keio har som policy at det ikke går an å utvide når man først er der, men det er ganske unikt for de tror jeg, de er ekstremt strenge med plassene sine i forhold til de andre universitetene UiB har utvekslingsavtaler med, etter det jeg har fått inntrykk av. De var f.eks de eneste som først sa at de ikke kunne utvide antall plasser i høst, så derfor så det lenge ut som om jeg ikke fikk reise i det hele tatt uten å gå gjennom hele søknadsprosessen på nytt og så kanskje få reise neste vår..! Hvis det var noe mer du lurte på må du ikke nøle med å sende en mail 🙂 synnovenyheim@live.no

  • Sushi Bird says:

   Tusen takk for super-nyttig informasjon! Jeg må sende deg en epost og spørre deg ordentlig om en del ting når jeg får litt tid til overs. Jeg er jo ikke så kjent med hvordan alt dette fungerer i Norge, men jeg har veldig lyst til å finne ut mer, spesielt angående praktiske ting og undervisning. Igjen, takk for svar, dette var skikkelig nyttig!

 2. ally says:

  The boards are indeed for an election – this one being for the previous Tokyo gubernatorial election. Because of the earthquake/tsunami/nuclear situation, the 5 guys running didn’t really have a chance to campaign all that much, and the incumbent (Ishihara Shintaro), won his 4th straight term. Some people have compared the length of his tenure to Hitler! It’s too bad because I was hoping that Higashikokubaru would have won; Ishihara is an old fart. Higashikokubaru seemed to do some good things to promote Miyazaki prefecture while he was governor there but I don’t really know about his politic savy…

  • Sushi Bird says:

   Thank you for that abundance of information! You are just a walking encyclopedia for these kind of things. Were can a poor girl go to learn more about Japanese politics? I have tried reading on Wiki, but I just end up more confused than when I started. :/

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52