Ah, October; what should I do with you?

I’ll be honest, I need to learn a thing or two from you I-love-autumn kind of girls. I read all about your fancy hot cocoa and diving into gorgeous literature in front of grand fireplaces, but I can’t seem to find the rhythm myself. (Also, the cocoa is obtainable, but I am all out of gorgeous literature and grand fireplaces.) I want sushi, sake and sunlight, and I will keep on dreaming about that until I can get out of here in 2 months exactly. Hope you are having a wonderful week, I’ll keep on cramming away until I fall asleep tonight. xo

related posts:

 1. Anastasia says:

  I feel the same)I’d better spend my autumn days near to the East Sea, making fun of seagulls

 2. Angela says:

  Agreed! Selv elsker jeg sommren da jeg bare kan slenge på meg shorts og singlett og sykle til verdens ende! 😀

  • Sushi Bird says:

   Ah, ikke sant? Jeg savner å kunne gå ut døren uten å planlegge i 15 minutter hvordan jeg skal unngå forfrysninger på beina altså.

 3. Nøve says:

  Jeg liker høsten, selv om jeg aldeles ikke har tid til å lese god litteratur og ikke har tilgang på peis. Jeg går rundt og koser meg de dagene som i dag da det er litt kjølig her (selv om jeg fremdeles ikke har brukt ytterjakke siden jeg kom hit) og ler av f.eks folk fra Hawaii som fryser seg ihjel. Åh jeg lurer på om det noengang blir høst her. Kanskje når det egentlig er vinter? (Haha Japan – 4 distinktive årstider liksom.)

  • Sushi Bird says:

   Sukk! Skulle gjerne vært i dine sko akkurat nå. Men ja – ordentlig vinter er jo ikke så ille, men sånn Bergens-vinter er ikke noe som står øverst på ønskelisten min atså. Kaldt og vått, men ikke ordentlig vinter i det hele tatt likevel. Jeg har oppdaget at det blir ordentlig kaldt i Tokyo også – men så er jeg jo en frysepinn av dimensjoner, så det skal ikke så mye til for å overbevise meg om at det er vinter 😉

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52