Rolleiflex

Aren’t these cameras beautiful? I found them walking in Shinjuku the other day. Ever since I found out that Jan Saudek used a Rolleiflex I have been lusting for one, but I have never shot with one and I am not sure I understand how they work.

I should be studying, but I find it so much more fun to sit around and edit pictures, edit html and css, and drink coffee. If things are looking a little bit weird here at the moment it is because I have made some minor updates to the design. I removed the sidebar on the pages, and I added another menu-line at the top for galleries. Hopefully I can gather photographs and illustrations and make two new galleries soon. Does it look ok? If anything looks odd please let me know.

related posts:

 1. Maria says:

  Jeg syns alt ser greit ut jeg 🙂 Må ærlig innrømme at jeg ikke har sett noen store forskjeller!

  • Sushi Bird says:

   Takk skal du ha for tilbakemelding uansett! Det er ikke noe store forskjeller på selve blogg-siden, jeg la til en mørk linje aller øverst på siden med lenker til noen moleskine-bøker og gallerier med bilder, samt at jeg har fjernet sidebaren på alle enkeltsider. Bloggen ser vel forhåpentligvis ut akkurat som før 🙂

 2. Aah, en venninne av meg fant plutselig et rolleiflex-kamera etter bestefaren sin her en dag. Skulle gjerne vært så heldig selv, de er så utrolig gøyale å fotografere med.

  Og jeg må innrømme at jeg ikke så endringene før du selv poengterte det. Men det kan være fordi jeg lever i en sky av eksamenslesning og kruttsterk kaffe. Alt annet enn teoretikere og pensum har en tendens til å fly forbi, haha.

  • Sushi Bird says:

   Jeg har aldri prøvd et rolleiflex-kamera før, men har alltid hatt lyst. Jeg setter det opp på listen min over ting som må gjøres når både tid og penger er i overflod…

   Og endringene er ikke så store – det er fint om du egentlig ikke ser dem! Jeg var bare redd for at jeg hadde ødelagt noe et eller annet sted, men ikke så det selv. Så om ting ser ganske så likt ut som før, er det bare en bra ting 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52