Another kind of sunset;

I always get a “Lost in Translation”-feeling from these.

& it is not really visible, but in the right picture above, the sun is setting over Mt. Fuji.

These are taken from one of my most favorite places in the world, the top of the Mori Art Center in Roppongi. If you ever go to Tokyo and you want the view, go here instead of Tokyo tower. It is far more spacious, and the 360 degree view is absolutely stunning.

related posts:

 1. Someone says:

  These are wonderful!
  Especially the indoor shots are great.
  The first one with the people standing at the window… it is stunning.
  The light is perfect, so calming and beautiful.
  I don’t want to sound like on flickr but…. great composition and exposure! 😉

 2. Wow. Want to go there – so bad. Blir alltid så fascinert av slike bilder og slike utsikter, ettersom jeg alltid tenker at “næisj, det går da ikke an at det kan se slik ut. Photoshooop!”. Men så er det faktisk så mange fine lys og farger og alt. Og det er fiiint.

  • Sushi Bird says:

   Neste gang jeg drar dit skal jeg ta med meg en tripod og faktisk filme utsikten. Det er helt nydelig, alle de røde lysene blinker og det hele er rett og slett bare fantastisk fint.

 3. Lake26 says:

  I feel a serious longing for a country I have never been looking at these.
  thanks n-

  • Sushi Bird says:

   I felt that way about Japan before I had ever even been here as well. I think the best part was when I went here for the first time, and the real thing was even better than my sky-high expectations.

 4. Marie says:

  Helt utrolig nydelig!

 5. Sjo9 says:

  Your pictures are beautiful! You have really got talent!

 6. lessmess says:

  Amazing pictures, as always 🙂 I adore your shots and you must have one fantastic camera.

  • Sushi Bird says:

   Thank you very much! The cameras I have are not expensive ones at all, I have a Nikon D3100 and a Nikon D40 + kit lenses. I am not a gadget girl at all, all my favorite photographers are ones that can do amazing things with standard cameras. I never really cared for people with tons of expensive equipment but quite mediocre pictures.

 7. Marie says:

  Duu .. har du noen råd til ei rådvill jente? Jeg har søkt på japansk og kinesisk til høsten ved UiO. Men jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal ha som førstevalg! Jeg har vært veldig, veldig glad i Japan i noen år nå. Jeg har utrolig lyst dit. Språket er utrolig fint og jeg har utrolig lyst til å lære det. Men det er så mange flere som snakker kinesisk og jeg tenker at det kanskje blir enklere å få jobb og sånn om man kan verdens mest utbredte språk, siden Norge handler mer med Kina enn med Japan (?). Blæ, jeg har byttet om på ønskene så utrolig mange ganger nå! Heh 🙂

  • Sushi Bird says:

   Hei! Så så utrolig spennende! Jeg vet ikke om jeg kan gi deg noe konkret råd, siden jeg aldri har bodd i Kina, og ikke tror jeg kunne tenke meg å bo der heller. Jeg har dog venner som er helt forelsket i Kina, så her tror jeg personlig smak og behag har utrolig mye å si.

   Jeg kan kun vært i Kina på ferie, og for meg var det en veldig annen stemning i Kina enn i Japan. Kinesere virker mer direkte og utadvente enn japanere, men også en god del frekkere og bryr seg ikke nevneverdig om personlig plass (herre så mange ganger jeg holdt på å bli tråkket ned i Shanghai, for å ikke nevne at bilene ikke stoppet på rødt lys osv). Jeg vet ikke hvordan det er i andre deler av Kina, men i Shanghai stengte omtrent hele byen klokken 22 om kvelden, mens jeg er vant til Tokyo som aldri stenger. Jeg vil også si at både kinesisk og japansk mat er fantastisk godt, men jeg synes det er veldig mye mer utvalg i mat og spisesteder i Tokyo sammenliknet med Shanghai.

   Så alt i alt så kjentes det utrolig godt å sette beina på japansk jord etter en uke i Kina, men som sagt – dette er jo bare meg og min mening. Jeg liker orden og høflighet, mennesker som kan stå i kø, fantastisk service selv om jeg bare kjøper en cola på 7/11 og setter personlig frihet høyt, muligheten til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil, så lenge jeg ikke plager noen andre.

   Når det kommer til språket har jeg ikke peiling på hvordan man går frem for å lære kinesisk. Selv om jeg kan lese litt kanji (de kinesiske skriftegnene som blir brukt til å skrive deler av japansk), så hjalp ikke det meg stort da jeg var i Kina, tegnene likner, men uttales helt annerledes, samt at de blir brukt i andre sammenhenger.

   Nå ble det mye tekst her, men det jeg tenker er at jeg ville fulgt hjertet, tenkt godt etter og valgt det du har mest interesse for. Om det er Japan og japansk kultur du har vært mest interessert i, velg japansk. Om du har en brennende interesse for Kina og faktisk kunne tenkt deg å jobbe med kinesere eller bo i Kina, så velg kinesisk. Jeg tror at om man følger hjertet og drømmene sine, så følger jobbmuligheter og andre fine ting etter. Jeg liker å tro at flinke folk får til akkurat det de vil om man bare jobber hardt nok for det.

 8. Nøve says:

  Sykt fint! <3

 9. Caroline says:

  Du er en helt fantastisk blogger! Bare så du vet det! En ny følger har ankommet.

 10. Daniel says:

  As usual, really beautiful! And I get the Lost In Translation feel too 🙂

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52