Make something beautiful every day 22/365

I’ve had so much fun playing around with the images from my new book, パリのヴィテージ (Vintage Paris). Lots of amazing textures and pretty things in that book, and a bit sweeter and more pastel colors than 花とストロベリー (Flowers and strawberries). I think 花とストロベリー is still my favorite book with all the radiant colors (some of the stock images have been used to make the layout of sushibird.com), but パリのヴィテージ shares a good second place together with the Dover Sea life. I used to think it was a bit silly paying for stock images when you could find so many free resources on the internet, but it is like buying a huge package of inspiration, and it has been totally worth it. I think I have close to all the books I could want right now, but I still would love a resource books with gemstones and sparkles. I haven’t seen one that I liked well enough in that category to buy yet, so tips are more than welcome!

related posts:

  1. tinekatrine says:

    når man kjøper de bøkene, får man lov til å bruke de til absolutt hva som helst da? 🙂

    • Sushi Bird says:

      Jeg er ikke helt sikker siden bøkene er på japansk, men av det jeg fikk ut av å lese det stod det at du kunne bruke det på plakater, menyer, personlige kort, design av cd-cover, webdesign, collage osv. Det som derimot ikke var lov var å legge ut uredigerte bilder på internett eller printe uredigerte bilder på t-skjorter / postkort for videresalg. Og det er jo fullt forståelig. Jeg synes faktisk at man kunne bruke bildene til ganske så mye i forhold til prisen på bøkene, hver av bøkene er rundt 200 norske kroner, det er nesten gitt bort i forhold hvor mange hundre høyoppløselige bilder det følger med ferdig til bruk på cd i både jpg og png. Bildene i png er kjempepraktiske, bakgrunnen er gjennomsiktig, så det er bare å slenge dem inn i photoshop i lag, du trenger ikke klippe i dem engang.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52