study study study

It is almost scary to start blogging again after such a long break, but whatever, I will just start posting again and pretend like nothing happened. *lalala* I really needed that break. I have been really busy. The 60 point semester is over, and hopefully I did well. I have a good feeling. I hope it lasts. Here are the pictures from the last week before the exam marathon.

Didn’t really see daylight much, this was about all the daylight I saw during exam season. Norway is so cold! And dark!

And then I drank a lot of coffee, and I tried to stay awake and productive. It worked, but my tolerance has been upped with +3 cups because of uni.

And this was mostly what I was starring at… every once in a while when I looked up from the laptop…

… I saw my white wall, and decided to hang up a couple of old pictures so I would have something to look at.

Last exam was linguistics, and god damn – I am having a love/hate relationship with linguistics. So much fun, but so much stuff to go through in such a small time. My favorite part have to be syntax, I loved drawing up all of those trees. Pitch accent was probably the hardest part, but at least I get the concept.

Then I get tired, and take pictures of random things like a lamp because I haven’t spoken to a soul in several days and haven’t seen anything excited happening around my desk where I have spent all my waking time for the past couple of days.

related posts:

 1. Gitte says:

  Oi, 60 studiepoeng på et semester høres heftig ut! Er ikke det 30 som er vanlig? Uansett, gratulerer med overstått! : D

  • Sushi Bird says:

   Ja, 60 poeng er dobbelt. Men jeg fant jo ut at jeg begynner å bli ganske gammel, så ville gi meg selv en litt sånn “kick-start” siden jeg bestemte meg for å melde meg opp til et helt nytt studieprogram. Krysser fingrene for gode karakterer nå. Gikk det bra med deg?

   • Gitte says:

    (Oi, jeg er ikke så flink til å sjekke svar på egne kommentarer.)

    Skjønner, ålreit å komme skikkelig godt i gang når man først har bestemt seg. 60 studiepoeng virker bare litt utenkelig for min egen del med karaten på siden, neste semester skal jeg faktisk trappe ned til 20 studiepoeng for å få kabalen til å gå opp.

    Tror forresten ikke jeg fått helt med meg hva du studerer nå – et slags språkstudie i Bergen?

    Jeg helt greit i elektromagnetisme og matte, og bra i klimasystem-faget. Min første A som telles på opptak til master. : )

    • Sushi Bird says:

     Grattis grattis med A! Så flott da! (Og så flink du er!) Og jeg studerer japansk i Bergen. Tror nok ikke jeg hadde forsøkt meg på dobbelt så mange studiepoeng dersom jeg hadde hatt fag som matte og fysikk!

 2. Nøve says:

  Gratulerer med å være ferdig med semesteret og velkommen tilbake til Japan! Min favorittdel av lingvistikken var fonetikk, det var så gøy å transkribere setninger til Osterøydialekt! Haha.

  • Sushi Bird says:

   Fonetikk, ja… Jeg synes jo også det var festlig nok å transkribere – men herregud – å huske hele ipa-kartet i hodet? Det gikk, men det er fire timer av mitt liv jeg ikke får tilbake. Til gjengjeld kan jeg si hva hva en stemt uvular frikativ er uten problem 😉 Kan kanskje tenke meg at din dialekt var mer gøysig å transkribere enn min… Siden jeg sliter med å holde på dialekten. *sukk*

 3. Angela says:

  Flinkingen! 😀 Hvor i Norge er du?

  • Sushi Bird says:

   Takk! Jeg var i Bergen. Nå er jeg i Tokyo igjen, men kommer tilbake til Bergen i vår en eller annen gang for å ta eksamen.

 4. Leelah says:

  I am impressed at how photogenic you keep your life! It could compile into a wonderful picture book!

  • Sushi Bird says:

   Aw, that is awfully sweet of you to say, but because it was so dark in Norway, I felt I hardly managed to take any pictures at all.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52