new lens test shots in Shinjuku

I had to test the new lens I bought right away, I couldn’t wait! These are all taken in super-low light in Shinjuku in the evening, and I am pretty stoked, because with 800 ISO I could have shutter speeds way over 100. A little quick fix of noise in the camera raw software afterwards, and tamtam! Now I wonder why I didn’t sell the two other lenses earlier and just bought this one. That being said – it is a bit of a hassle getting used to not having the ability to zoom again, but for all the light this lens lets in it is totally worth it.

related posts:

 1. Maria says:

  Oi, hvilken linse er dette??

 2. Marie says:

  Så fine bilder!
  Hvilken lense er det? 🙂

  • Sushi Bird says:

   Takk! Det er Nikkor (Nikon altså) 1.8 50mm. Den var ikke så superdyr heller, så jeg synes det var et godt kjøp. Den har ikke noe zoom, så det tar litt tid å bli vant til dersom du har hatt zoomlinser en stund, men det er mye enklere å ta bilder med lite lys.

 3. Gunvor R says:

  Så fine bilder! Jeg driver og shopper etter ny linse, kanskje det er denne jeg skal ha?

  • Sushi Bird says:

   Jeg så på både Nikkor 1.4 50mm og Nikkor 1.8 50mm, og endte til slutt opp med å kjøpe 1.8, fordi den var veldig mye billigere enn 1.4. Begge tar bra bilder i lite lys, og det burde jo nesten være påkrevd å ha en slik linse dersom man oppholder seg i Norge 😉 Uansett – 1.8 er mye linse for pengene, så du bør absolutt sjekke den ut.

 4. Jea says:

  Miiip ~ Så søte bamser! 😮
  Do want ~

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52