Serge G. og alt som var glemt;

Madeleine, jeg husker at vi var i Oslo, og at vi var hos noen venner av deg, de spilte Serge Gainsbourg sent på natten. De var møbeldesignere. Husker du det? Jeg vet ikke hvilken seng du lå deg i, og jeg husker ikke hvordan vi kom oss derfra dagen etter, men jeg husker at vi drakk vin fra store glass og at jeg ble forelsket i denne sangen. Jeg hørte også en annen sang, som jeg hadde glemt at jeg hadde hørt da jeg var mindre. Serge Gainsbourg, Je’taime. Da jeg hørte den, husket jeg at min mor sa at jeg ikke kunne høre på den sangen, fordi den hadde seksuelt innhold og ikk egnet for barn. Jeg elsket den likevel, og forsøkte å finne tonene igjen på pianoet da jeg var fire år gammel. Det var slik jeg begynte å spille piano.

related posts:

  1. Madeleine says:

    Jeg husker kvelden, og ikke minst kjolen din <3

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52