Twitter

Very random. I know. I wish someone could pay me to draw various birds all day.

related posts:

 1. Sofia says:

  Very nice! 🙂

 2. Angela says:

  Someone should! 😀

 3. Tirill says:

  Hei!
  Hvis du vil kan du gjerne illustrere for meg.
  Jeg skriver en blogg som handler om fire jenter som prøver å finne kjærligheten før det er for sent.
  Rypa, Spurven, Andungen og Svanen.
  Les det og kom gjerne tilbake til meg.
  🙂

  http://theme-t.blogspot.com/2011/03/omtrent-som-anbud.html

  • Sushi Bird says:

   Tusen takk skal du ha for tilbudet. Jeg skulle ønske jeg kunne tatt på meg ordentlig oppdrag akkurat nå – men er litt redd for å gjøre nettopp det, siden jeg er ganske fullbooket med skole frem til begynnelsen av juli. Etter det har jeg tenkt å sette opp en side med ulike tjenester, og jeg har veldig lyst til å begynne å illustrere for andre igjen.

   Prosjektet ditt virker kjempespennende forresten. Så artig at du har gitt ut bøkene selv, det er noe jeg også har lyst til å gjøre en gang i fremtiden.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52