Hanami!

Finally! A post with the beautiful cherry blossoms from Japan. The season is already almost over here, but it was beautiful for the short weeks it lasted.

related posts:

 1. K says:

  oh, wow. these pictures are amazing! and your blog as well! :> def. following.

 2. Maria G. says:

  Aaaaah. MÅ til Japan i hanami-sesongen. Bare må. Nydelige bilder.

  • Sushi Bird says:

   Du får booke deg en tur til neste år 🙂 Jeg tror sesongen allerede er over for i år. Den varer så utrolig kort her, knappe to – tre uker…

 3. roxi says:

  so so pretty & sweet!

  • Sushi Bird says:

   It was so nice this year, but an extremely short experience. I think they all came and went in about 2 weeks.

 4. So nice you got to capture the cherry blossoms! Beautiful! Our orchards in the area here bloomed last month so they are now in summer foliage.

 5. Mia-Sofie says:

  Fantastiske bilder! De gir vårstemning! 🙂

  • Sushi Bird says:

   Tusen takk skal du ha 🙂 Jeg tror våren er min absolutt favorittårstid. Det er så deilig temperatur, også er det så fint å se at det blir lysere ute for hver dag som går.

 6. Frida says:

  Åee, det er så utrolig, utrolig pent! Håper det er greit, men jeg satte et av bildene som bakgrunnbilde på macen min; det er litt mer motiverende å se på enn de små, grå knoppene på trærne utenfor lesesalen. En gang skal jeg dra meg over til Japan til hanami, og sitte under et tre til det er over, haha. Det tar seg ihvertfall utrolig godt ut på bilder :))

  • Sushi Bird says:

   Selvfølgelig er det greit å bruke bilder som bakgrunnsbilde osv, da blir jeg bare kjempeglad 🙂 Og kom til Japan, det er fint her!

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52