For sale: Accessories and toys

I haven’t been back to Norway for several years, but now that I am here, I have gone through storage and decided to sell off a bunch of things, this post contains accessories and toys. I am mainly posting this here now because I will have a table at the comic festival Raptus this weekend, and I wanted to give a heads up to people in town so they can head over there and snatch up the items. Everything will be going for under half the original price. There is just way too many things to take pictures of everything, but here is some of it. I am not writing up any specific price here, if you buy more = more discount. I really just want to get rid of it all, and make a couple of bucks while I am at it. These things are not for sale on the internet just yet (mainly because, shipping from Norway is extremely expensive), but whatever is left over after the weekend I might post for sale on the internet if I have time. I hope to get rid of as much as possible this weekend, so this is your chance to score some good deals!

related posts:

 1. Marie says:

  Heei!
  Åh, så mye fint du selger! Lolita er så fint! Håper det blir litt igjen etter festivalen. Hvis noe er igjen så er jeg iallefall interessert i falske negler, smykker, den svarte hjertevesken og Totoro-effekter. Selger du smykkeskrinet også?

  Er utrolig spent på hva som evt. blir igjen og på prisene 🙂

  Uansett så lykke til med salget!

  • Sushi Bird says:

   Takk skal du ha! Jeg tør egentlig ikke selge smykkeskrinet, for det fungerer mesteparten av tiden, men av og til slutter Totoro å gå rundt. Men om du er interessert i et smykkeskin, kan jeg heller få fatt i et nytt et fra Japan. TIl nå har salget gått veldig bra, men jeg kommer nok til å legge ut restene for salg på bloggen etterhvert.

 2. Wero says:

  hva er prisen på en pakke falske negler?

  Og totoro smykke skrinet ? å dem søte totorofigurene? ^^
  Å anhengene me kake ? : 3

 3. Ragnhild says:

  hva er prisen på kronen i totoro smykkeskrinet?

  • Sushi Bird says:

   Hei, kronen er desverre solgt, men forhåpentligvis skal jeg lage noen nye salgsposter i april når jeg er i Norge. jeg skal samle sammen tingene som ikke er solgt enda og ta nye bilder.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52