For sale: Clothes (mostly lolita)

I haven’t been back to Norway for several years, but now that I am here, I have gone through storage and decided to sell off a bunch of things, this post contains mostly lolita garments. (Separate posts with shoes, accessories, bento-boxes, kitchen supplies and toys are coming right up!) I am mainly posting this here now because I will have a table at the comic festival Raptus this weekend, and I wanted to give a heads up to people in town so they can head over there and snatch up the items. Everything will be going for under half the original price. This lolita lot is a mixture of brand (Angelic Pretty, Baby the Stars Shine Bright, Jane Marple etc), half-brand (Bodyline etc.) and off-brand (Fanplusfriend etc). I am not writing up any specific price here, if you buy more = more discount. I really just want to get rid of it all, and make a couple of bucks while I am at it. These things are not for sale on the internet just yet (mainly because, shipping from Norway is extremely expensive), but whatever is left over after the weekend I might post for sale on the internet if I have time. I hope to get rid of as much as possible this weekend, so this is your chance to score some good deals!

related posts:

 1. Maja Piraja says:

  Åj, skal du sitte på Raptus? Typisk at jeg er ute av byen akkurat i denne helga, da!

  • Sushi Bird says:

   Hei, jeg sitter på Raptus ja! Så langt har det gått veldig veldig bra, men de tingene som ikke har blitt solgt skal jeg legge ut for salg på bloggen, tenkte jeg 🙂 Vi sees sikkert plutselig på gaten her en dag, Bergen er jo så liten!

 2. Jenny Almarz says:

  I am interested in the kimono dress 🙂

 3. Sunniva Wessel Sørensen says:

  Hei, den rosa btssb kjolen omtrent øverst, hvor mye skal du har for den? og har du evt. bilder av hvordan den ser ut på og hva den heter? 😛

  • Sushi Bird says:

   Hei! Den kjolen er ikke fra btssb, men fra ap. Den kom ut i 2007 i februar, og heter お菓子の国 (Country of sweets). Jeg har desverre ingen bilder av hvordan den ser ut på på meg, for jeg kan kun brukt den to – tre ganger.
   Men om du søker på tittelen på kjolen på google search, dukker det opp litt småbilder av folk som har på seg kjolen.

   Jeg er litt usikker på hva jeg skal ta for den, for både den og btssb-skjørtet ved siden av er vanskelige å få tak i. Det fleste andre klærene er solgt, men det er jo ikke så mange i Norge som er villig til å betale for merkeklær. Da jeg kjøpte den var den super-vanskelig å få tak i, så jeg tror jeg betalte nærmere 400 dollar, men nå har jo økonomien blitt dårligere, så jeg forventer ikke å få en sånn pris igjen for kjolen.

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/0/2/sushibird.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/sushibird3.5/comments.php on line 52